Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil de 4 ani, din judeţul Suceava, dispărut de acasă, a fost găsit după cinci ore de căutări, la 4,5 km de casă

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Un băiat de 4 ani, din judeţul Suceava, a dispărut, miercuri după-amiază, în jurul orei 16.00 de la o familie învecinată unde îl lăsase mama lui. Zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari au pornit în căutarea copilului, iar la căutări a fost folosită şi o camera de termoviziune, precum şi câini de urmă. Băiatul a fost găsit în jurul orei 21.00, în stare bună, la peste patru kilometri distanţă de casă.

”În această seara, în jurul orei 19.10 Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că un minor în vârstă de 4 ani din comuna Buneşti a dispărut în condiţii suspecte. S-a stabilit faptul că minorul a plecat în jurul orei 16.00 la o familie învecinată însoţit de 2 căţei. Ulterior, mama acestuia, observând că temperaturile scad a vrut să îi ducă un articol vestimentar, în acel moment constatând că nu se află la familia respectivă”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, potrivit news.ro.

Citește și: Alexandru Rafila, după noul record de cazuri Covid-19: Nu mai facem față la pacienți!

Femeia a alertat autorităţile, după ce a făcut verificări în zonă. Zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari au pornit în căutarea copilului.

”În zonă, unde există şi lanuri de porumb au fost deplasaţi 18 poliţişti, sprijiniţi de 4 jandarmi. La faţa locului a fost deplasat şi echipaj cu camera de temoviziune din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi grupele de câini de urmă, autorităţile locale implicând şi voluntari”, mai transmite ISU Suceava.

În jurul orei 21.00, băiatul de patru ani a fost găsit la 4,5 km de locul dispariţiei. Nu a suferit răni, în timpul dispariţiei.

Citește și: Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului

”În jurul orei 21.10 un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Scheia l-a identificat pe minor în zona Moara Nica, la aproximativ 4,5 km de locul dispariţiei. Minorul este într-o stare psihico-fizică bună şi urmează să fie evaluat medical. Multumim tuturor celor care s-au implicat în soluţionarea acestui caz. Bogdănel e acasă. Pompierii l-au monitorizat şi l-au învelit într-o folie izotermă până când a ajuns acasă. În afară de o uşoară hipotermie (avea mânuţele şi picioruşele îngheţate, fiindcă s-a udat tot), starea lui era bună. Paramedicii i-au schimbat hăinuţele şi l-au băgat în pat, nu înainte ca micuţul să mănânce, pentru că era înfometat”, mai transmite ISU Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.