Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut jurnalist a RĂBUFNIT la adresa PSD, după cererea procurorului general în dosarul Revoluției: 'Ar fi trebuit să lucreze la asta si deveneau eroi'

dosar revolutie

Radu Banciu i-a criticat pe PSD-iști, în emisiunea sa de pe postul B1 TV, după ce procurorul general al României, Augustin Lazăr, i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis aviz pentru începerea urmăririi penale a lui Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, în dosarul Revoluţiei, pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii.

”Se vorbește de 1142 de morți prin împușcare și 3000 de răniți. Principalii vinovați n-au fost găsiți nici până azi. E destul de limpede cam cine avea puterea în stat la acea vreme și cine a emis ordinele.

Citește și: MEGA-TUNUL pe care vor să-l dea Petre Roman și Ion Țiriac! Afacere de senzație

Tuturor celor care au venit la putere începând cu mai 1990 rușine să le fie până la moarte. Istoria nu-i va ierta niciodată, nici familiile morților. Familiile celor 1 142 de morți prin împușcare și istoria României nu-i va ierta niciodată pe acești nenorociți, că niciunul nu s-a pus pe calea ferată, cum ar fi fost cazul, și să nu se mai ridice până nu se rezolvă acest caz. Asta trebuia să facă clasa politică din România.

Nici nu le-a trecut prin cap actualilor politicieni să se ocupe de așa ceva. Ei s-au apucat să modifice Legile Justiției, să-și satisfacă viitorul lor și al familiilor lor. Asta i-a interesat, nu poporul! Niște populiști în izmene cum sunt PSD-știi, niște infractori toți, ar fi trebuit să lucreze la latura asta și ar fi devenit niște eroi. Istoria i-ar fi ținut mine. Așa, lucrurile astea nu vor rămâne, populismul ieftin, câte sticle de ulei sau kilograme de zahăr ți-a dat PSD-ul în 2004 nu interesează”, a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.