Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut om de televiziune REVINE pe sticlă, începând de ASTĂZI

TV

Cristi Tabără revine cu emisiunea sa în grila TVR 1 pentru o săptămână. Programul "Exclusiv în România" va reintra pe post începând de marţi cu patru ediţii de vacanţă.

"Cristi Tabără şi echipa sa fac propuneri ce merită atenţie: descoperirea unor obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi vizitate Exclusiv în România", potrivit oficialilor TVR, preluaţi de paginademedia.ro.

PERCHEZIŢII într-un dosar de EVAZIUNE FISCALĂ. Trei persoane, reținute

Cristian Tabără este un jurnalist și prezentator de televiziune român, în prezent director al departamentului de Film al TVR 1. A absolvit Liceul de Filologie-Istorie din Oradea în 1986.

Ca jurnalist, a scris la Gazeta de Vest din Timișoara, a lucrat la Radio Sonvest Oradea și a fost reporter Pro TV. A realizat și prezentat emisunile "Parte de carte" și "Te vezi la Știrile Pro TV".

Acuzații GRAVE: Ce ar fi făcut Raed Arafat cu banii SMURD

În 2010 Cristian Tabără a intrat și în spațiul media din Republica Moldova. Între 2010 și 2012 a făcut parte din echipa organizatorică a proiectului Fabrica de Staruri, difuzat la postul Prime TV în Republica Moldova și la TVR în România. Din 2014 el este ”invitat permanent” la emisiunea ”Fabrika” de pe Publika TV, pe care o moderează împreună cu Alexei Lungu (inițial cu Rita Ursalovschi).

În același timp, tot pe Publika TV, conduce o altă emisiune, „EuroDicționar”, un talk-show săptămânal despre Moldova pro-europeană, avantajele integrării europene și efectele acestui proces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.