Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut politician lasă funcțiile publice pentru a lucra în sectorul privat

demisie exit

După ce și-a dat demisia, în data de 15 iulie, din funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, vicepreședintele ALDE Codrin Scutaru s-a alăturat echipei McGuireWoods România în funcția de senior manager.

Potrivit unui comunicat al companiei, Codrin Scutaru (foto) a deținut, în perioada anterioară, și funcțiile de consilier pe politici sociale în Cancelaria primului ministru, consilier de integrare europeană și consilier al ministrului Muncii, precum și cea de consilier al secretarului de stat și ministrului Educației.

content-image

"Venirea lui Codrin Scutaru ne va întări expertiza de consultanță și ne va ajuta să ne extindem capabilitățile. Dată fiind experiența lui în public affairs, dar și expunerea de care a beneficiat atât în sectorul public, cât și în cel privat, Codrin este un consultant valoros pentru echipa noastră", a declarat Nadia Crișan, managing director McGuireWoods România.

În sectorul privat, Codrin Scutaru a lucrat în calitate de consultant pe public affairs pentru investitori strategici din România. Scutaru a fost, de asemenea, managing partner în propria sa firmă de consultanță, oferind asistență mai multor clienți din Europa, inclusiv firme mari din domeniul financiar și al tehnologiei informației.

"Mediul de afaceri nu este doar despre fapte și cifre, ci și despre oameni. Sunt onorat să mă alătur echipei McGuireWoods România, al cărei profesionalism este apreciat și recunoscut atât la nivel național cât și internațional. Fac acest pas cu încrederea că astfel îmi voi putea continua eforturile de a îmbunătăți societatea românească, de a susține investițiile în țara noastră și de a promova avantajele competitive ale României", a declarat Scutaru.

Codrin Scutaru și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, decizia privind eliberarea, la cerere, din funcția de secretar de stat fiind publicată în Monitorul Oficial din 15 iulie.

Scutaru a declarat pe 17 iulie 2015, pentru AGERPRES, că explorează de ceva vreme revenirea în sectorul privat și că va analiza mai multe opțiuni în acest sens.

''Decizia este în linie cu obiectivele mele profesionale. Explorez de ceva timp revenirea în sectorul privat și consider că urmez o cale clară și normală pentru mine. Momentan, analizez mai multe opțiuni și voi oferi detalii despre ce voi face în continuare la momentul oportun'', a spus Scutaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.