Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat AUR a făcut INFARCT și se află în COMĂ la terapie intensivă. George Simion:'Rugăciunile noastre să le îndreptăm către Dumnezeu'

Facebook.com
lucian feodorov

Deputatul botoșănean al Alianței pentru Unirea Românilor Botoșani, Lucian Feodorov, se află în stare gravă la spital, după ce a suferit un infarct. Fodorov, în vârstă de 82 de ani, a făcut infarct în tren, în timp ce se îndrepta acasă spre Botoșani. În momentul de față este intubat.

„Membrii Organizației Județene AUR Botoșani sunt alături de domnul deputat Lucian Feodorov. În acest moment, Lucian Feodorov este in comă, ca urmare a unui infarct. Cel mai bun medic de la terapie intensivă se ocupa de sănătatea dumnealui. Primele 48 de ore sunt vitale. Să ne rugăm cu toții pentru sănătatea colegului nostru”, a transmis partidul AUR, filiala Botoșani.

De asemenea, și George Simion, copreședintele AUR, a transmis un mesaj: „Rugăciunile noastre să le îndreptăm către Dumnezeu pentru Seniorul nostru, deputatul Lucian Feodorov, care în aceste momente este la terapie intensivă!”, a spus Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.