Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat cere convocarea Congresului PNL

sigla noua pnl

Deputatul PNL Radu Zlati îl susţine în competiţia internă din partid, pentru funcţia de copreşedinte al noului PNL, pe Ludovic Orban. Acesta afirmă că vede în colegul său liberal un "lider născut, nu făcut", iar opiniile lor au coincis în mai multe rânduri.

Radu Zlati cere însă şi o altă măsură, după alegerea preşedintelui interimar al PNL. Deputatul vrea convocarea unui congres al vechiului PNL, care să dea un vot de încredere noului preşedinte.

"Pe de altă parte țin să atrag atenția domnului Ludovic Orban că, în ipoteza în care colegii mei de partid, membrii ai Biroului Politic Național, îl vor desemna ca președinte interimar al PNL și deci și copreședinte al marelui PNL, această nominalizare nu este decât produsul unui exercițiu statutar de partid, dar nu neapărat și a unui exercițiu de largă respirație democratică. De aceea solicit viitorului președinte interimar PNL, în speranța că acesta va fi domnul Ludovic Orban, convocarea (în termenul cel mai scurt cu putință) a unui Congres PNL în cadrul căruia să își pună în joc poziția politică recent câștigată. Primind astfel, prin votul delegaților la Congres, adevăratul sprijin al partidului, sprijin de care orice conducător al PNL are nevoie pentru a putea face față presiunilor de tot felul din interiorul sau din exteriorul partidului", se arată într-un comunicat de presă al deputatului Radu Zlati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.