Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PMP a LOVIT un om pe trecerea de pietoni. Cineva a încercat să ia vina asupra sa - VIDEO

www.voceatimisului.ro
Cornel Sămărtinean accident

Deputatul Cornel Sămărtinean, candidat din partea PMP după ce a plecat în ultimul moment din PNL, a fost implicat, într-un accident în centrul Timișoarei, unul dintre oamenii săi de încredere încercând, inițial, să ia asupra sa vina. Parlamentarul se afla, joi, în jurul orei 13, la volanul unui Volkswagen și conducea dinspre Piața Maria spre Catedrala Mitropolitană. La trecerea de pietoni de lângă biserică a lovit un bărbat de 51 de ani, care traversa pe culoarea verde a semaforului.

Vezi și: PROBLEME majore în sistem. S-a trecut la RAȚIONALIZAREA materialelor medicale în spitale/ DOCUMENT

”Stăteam la roșu cu verde intermitent. Nu am apucat să fac 30 -40 de centimetri. Pietonul a venit oarecum în fugă, a trecut pe roșu și l-am lovit. Mai mult l-am împins. A căzut pe coate, avea și o tijă în mână. S-a speriat și el și eu”, a declarat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro Cornel Sămărtinean. Când agenții de la Poliția Rutieră au sosit la fața locului și au întrebat cine a condus mașina, cel care s-a declarat, inițial, șoferul vinovat a fost Alexandru Mutruc, cel care este șeful de cabinet al deputatului. Mutruc a fost chiar testat cu aparatul etilotest pentru a se vedea dacă a consumat băuturi alcoolice, așa cum se vede și pe imaginile surprinse de cei de la voceatimisului.ro, la fața locului.

Conform informațiilor apărute, inițial, în presă pietonul a trecut pe culoarea verde. Deputatul Cornel Sămărtinean le-a spus, ulterior, că de fapt el este cel care a condus mașina. ”A fost un moment, o neînțelegere. Din cauza stresului, Alexandru Mutruc a apucat să spună că el a condus. A mai avut un accident înainte. Imediat ce am aflat ce le-a spus polițiștilor, am recunoscut că eu am condus. Nu am fost atent la ce le-am spus pentru că eram preocupat de starea victimei. Mi s-a luat și mie sânge”, a explicat deputatul. Victima a fost dusă la Spitalul Municipal din Timișoara de SMURD și supusă unor investigații amănunțite. Polițiștii au întocmit actele de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și le-au trimis la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care are competența de a-l cerceta pe deputat. Sămărtinean a susținut că ”până acum nu m-au chemat la audieri.

Am deja o înțelegere cu victima, în sensul că este ok”. Și în timpul campaniei electorale de acum patru ani, Sămărtinean a fost în atenția procurorilor. Atunci, DNA a ridicat acte de la aeroportul ”Traian Vuia” în dosarul spațiilor comerciale, caz în care a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție, dar instanța supremă a trimis înapoi dosarul pentru refacerea urmăririi penale, după ce a eliminat din probatoriu, în baza deciziei Curții Constituționale, înregistrările făcute de SRI.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.