Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PMP redepune un proiect-bombă, în plin scandal legat de cazul Caracal - Autoritățile primesc ultimatum până la 1 septembrie să ia măsurile necesare

petru movila

Deputatul PMP Petru Movilă anunță că va redepune în Parlament proiectul de lege privind achiziția cartelelor Pre-Pay doar cu buletinul, în cazul în care autoritățile nu vor lua măsurile necesare până la 1 septembrie, scrie Mediafax.

„Dacă autoritățile nu vor lua măsurile necesare până la 1 septembrie, voi redepune, în prima săptămână de activitate a Parlamentului, proiectul de lege privind achiziția cartelelor prepay doar cu buletinul. Proiectul a fost respins în 2013 și a fost nevoie de o tragedie pentru a i se demonstra necesitatea. Deja o parte din colegii mei parlamentari, de la toate partidele, și-au anunțat susținerea, prin semnătură și vot, pentru acest proiect. Voi solicita ca acesta să intre pe procedură de urgență", a transmis Petru Movilă, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Trafic BLOCAT pe un drum național - Un MORT, după ce un TIR și o mașină s-au ciocnit

Deputatul PMP a mai adăugat faptul că de data aceasta proiectul va avea o prevedere care să stabilească clar că minorii nu pot achiziționa cartele Pre-Pay. Așadar, aceștia nu vor mai putea achiziționa cartele PrePay fără consințământul unuia dintre părinți.

Parlamentul a respins, atât în 2011, cât și în 2013, un proiect inițiat de actualul deputat PMP Petru Movilă care prevedea ca persoanele să cumpăre cartele PrePay doar cu buletinul. Autoritățile puteau identifica locul apelului și deținătorul cartelei, deoarece companiile erau obligate să le transmită aceste date.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.