Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PNL îl dă în judecată pe Sorin Oprescu

sorin oprescu agerpres

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat că îl va da în judecată pe primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, dacă a plătit din bugetul Bucureştiului evenimentul pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale, aşa cum a relatat presa. Liberalul a mai spus că banii bucureştenilor trebuie recuperaţi din buzunarul lui Oprescu.

Citește și: Ioan Oltean rupe tăcerea în ultima seară de libertate: Pozele cu mine și Crinuța există

"Potrivit unor dezvăluiri din presă se pare că lansarea megalomanică a lui Victor Ponta  în cursa prezidenţială de pe 20 septembrie 2014 a fost făcută din banii bucureştenilor. Mai exact, potrivit presei, în urma auditului efectuat de Curtea de Conturi la Primăria Capitalei, s-a constatat suportarea nelegală, pe cheltuiala municipiului București, a sumei de 245.346 lei reprezentând evenimentul organizat pe Arena Națională de către PSD la care s-au calculat penalități de aproape 40.000 de lei. Cu alte cuvinte, bucureştenii au plătit factura pentru înscrierea lui Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni, care a coincis cu ziua de naştere a fostului premier. În primul rând, cer explicaţii publice de la Victor Ponta şi Sorin Oprescu pe această temă, dar şi de la şeful pe linie de partid al fostului premier, Liviu Dragnea. De asemenea, consider că este important ca aceste explicaţii să fie date nu doar în faţa opiniei publice, dar şi în faţa procurorilor. De aceea, îl voi da în judecată pe Sorin Oprescu şi voi cere să plătească el, din propriul buzunar, mofturile politice demne de Kim Jong-un ale prietenului său Victor Ponta şi nu bucureştenii", afirmă Raeţchi.

Citește și: Asta cumpărăm de la Auchan, Cora şi Carrefour: Peste 12 tone de carne degradată, confiscate

Raeţchi a subliniat că Victor Ponta şi Sorin Oprescu au folosit bugetul primăriei Capitalei ca şi cum ar fi puşculiţa PSD: "Pe măsură ce presa face noi dezvăluiri, mă întreb dacă primăria condusă de Sorin Oprescu are un singur act pe care să-l fi semnat şi care să respecte legea. Victor Ponta şi Sorin Oprescu au folosit bugetul primăriei Capitalei ca şi cum ar fi puşculiţa PSD. Acest mod de a face politică şi de a face campanie trebuie să dispară nu doar pentru că intră sub incidenţa legii penale, dar este revoltător, aberant  şi o insultă la adresa tuturor bucureştenilor care îşi plătesc taxele şi impozitele să achite petrecerile şi interesele personale ale unui politician."

Citeşte şi: ALERTĂ - Primul român reţinut pentru propagandă jihadistă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.