Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD a răbufnit în scandalul Diana vs. Silvestru Șoșoacă: 'Doi cretini se ceartă zilnic. Cea mai îndrăcită telenovelă politică!'

Radu Pop
diana șoșoacă silvestru șoșoacă

Un deputat PSD a răbufnit în scandalul Diana vs. Silvestru Șoșoacă: Cea mai îndrăcită telenovelă politică! Nu mai poți deschide televizorul fără sa dai de ei

Divorțul dintre Diana și Silvestru Șoșoacă îl determină pe deputatul PSD Radu Cristescu să aibă o reacție dură pe rețelele de socializare. Parlamentarul se arată indignat că televiziunile din România alocă spațiul larg acestui scandal.

Cristescu îi face pe cei doi protagoniști „cretini”.

„Doi cretini se ceartă zilnic în spațiul public! Îi cheamă Șoșoacă. O ea și un el. Nu mai poți deschide televizorul fără sa dai de cea mai îndrăcită telenovelă politică”, a spus Radu Cristescu pe FACEBOOK.

„Șoșocarii se ceartă, se bat,se înșală, plîng, se înjură, divorțează, se acuză, se scuză, se reclamă la poliție, iar plâng, iar înjură și tot așa de saptamani bune. Iar televiziunile lasă deoparte totul ca să prezinte, live ori inregistrare, poalele in cap ale Șoșocarilor. Undeva , intr-un colț, Vulpița crapă de invidie, probabil. Ar fi fost prea mult în orice vremuri, dar cand totul se petrece in periooada electorală, PUTE!

Nu mai poți deschide nici măcar ușa la frigider fara sa dai de hipopodrama Dihana, amazoana bălților de nămol, balerina glodului și libidinosul șoșoi Silvestru, autointitulat "creierul" SOS, mai degrabă un RĂNTAȘ de la care te apucă voma și diareea”, a continuat Cristescu.

„Din păcate, acești doi cretini compromit, ideea de naționalism, suveranism, românism, patriotism! Și nu sunt singurii... Mare e grădina lui Dumnezeu, dar (prea) mulți i-au sărit gardul”, a concluzionat Cristescu.

De la ce ar fi pornit scandalul între Diana și Silvestru Șoșoacă?

Silvestru Șoșoacă susține că supărarea Dianei Șoșoacă vine din faptul că liderul SOS își pierde numele după divorț (pe larg, aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.