Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD dezvăluie ”mafia” și "cooperativa masonică-securistă” din partid

Congresul PSD de duminică încă produce ecouri! După ce pe scena Sălii Palatului, acolo unde se țineau congresele PCR, s-a vorbit doar despre comunism, în sală par să fi avut loc adevărate acțiuni mafiote. Asta reiese din mesajul unui deputat PSD, Cătălin Marian Rădulescu.

După ce Mihai Sturzu a dezvăluit că în sală circulau bilețele cu listele celor care trebuiau să fie votați, deputatul Rădulescu vine și el cu mărturii despre ”mafia” și "cooperativa masonica-securista” din partid.

Citește și: Victor Ponta îl pune la punct pe Liviu Dragnea

”Vreau sa le multumesc tuturor prietenilor mei si Organizațiilor acestora care m-au susținut astăzi pentru funcția de Vicepresedinte Psd si mi-au dat cele aproape 1000 de voturi din 3800 de votanti : Org.mele Psd Arges si Psd Diaspora , Psd Prahova , Psd Dambovita , Psd Brasov , Psd Hunedoara , Psd Caras , Psd SECT 1 Buc , Psd SECT 2 Buc , Psd SECT 6 Buc , Psd Vaslui , Psd Calarasi cat si altora care mi -au spus ca mi-au dat voturile dar probabil m-au tăiat pe mine .

Citește și: Liviu Dragnea rupe PSD: L-a scos pe Ion Iliescu din BPN! ”Era o greșeală să-l menținem”

Astăzi am văzut ca am fost apreciat insa " cooperativa masonica-securista " , un grup de 10 persoane care au ocupat conducerea camerei Deputatilor si acum partidul , a acționat ca o mafie ordinara trimitand bilete in sala si cerând sa fie taiati de pe lista cei care nu sunt Yes-mani : Constantin Nita , Mihai Fifor , Catalin Radulescu , Adrian Dobre si Nicolae Bănicioiu ( care spune el , a fost pana la urma votat din cauza unui posibil scandal mediatic ) . Am văzut ca s-a jucat urat si suburban , mafiotic , nelasand la latitudinea delegatilor sa aleagă , dându-se buletine in plicuri Presed de organizații ( cu siguranță mai multe decât Delegații celor care trebuiau sa fure ) . Nu sunt supărat dar sunt dezamăgit de modul mizerabil in care se fac alegerile in partidul meu Psd .

Citește și: Cătălin Tolontan oferă doi detalii din dosarul Gala Bute: Ce echipă de șoc avea Elena Udrea

Am inteles astăzi totodata ca minciuna e la rang f mare in rândul colegilor mei de partid si ii asigur ca prin alegerea unor personaje care unele dintre ele au singura calitate de informatori , si îndepărtarea unor oameni valorosi , Președinți de org județene , nu a făcut decât sa creeze o mai mare ruptura in partid . In rest s-ar putea ca nu peste mult timp sa plângă . Dep CĂTĂLIN MARIAN RADULESCU”, a scris acesta pe Facebook.

Citește și: DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre Florian Coldea: Ce ACUZAȚII i se aduc adjunctului SRI

Surpriză, însă! După scandalul de luni cu Mihai Sturzu căruia i s-a interzis accesul în sediul PSD, deputatul Rădulescu a șters postarea de pe Facebook.

Citește și: Klaus Iohannis, ordin pentru Victor Ponta: Nu are ce căuta într-o democraţie puternică

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.