Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea rupe PSD: L-a scos pe Ion Iliescu din BPN! ”Era o greșeală să-l menținem”

dragnea iliescu

Ion Iliescu l-a criticat dur pe Liviu Dragnea în Congresul PSD, iar noul președinte a luat măsuri. L-a dat afară din BPN!

Ion Iliescu nu mai face parte din Biroul Permanent Naţional al PSD. Liviu Dragnea a explicat, luni, că ar fi fost o greşeală ca fostul preşedinte să mai fie menţinut în această structură de conducere, dar a arătat că acesta poate veni la orice reuniune a partidului: "Nimeni nu poate să-l oprească, nici măcar un portar foarte inteligent de la PSD".

Citește și: Magistrații au publicat motivarea în cazul Mariana Rarinca: De ce au condamnat-o cu suspendare

Liviu Dragnea a precizat, după şedinţa conducerii PSD, că Ion Iliescu nu este membru în BPN.

"În schimb dl Iliescu poate participa la orice structură de conducere a acestui partid. Era o greşeală să-l menţinem pe dl Iliescu în BPN. Preşedintele de onoare nu poate sta într-o structură executivă, preşedintele de onoare este un om care a fondat partidul, care primeşte respectul partidului, dar care nu participă efectiv la structurile executive. Poate să vină oricând la orice dezbatere, la orice structură de conducere, dar cred că era necesar să-l scoatem din acest formalism.

Citește și: Operațiune de amploare a DIICOT: 58 de percheziții, prejudiciu de 10 milioane de euro

Dl preşedinte Iliescu poate participa la orice structură de conducere din acest partid. Nimeni nu poate să-l oprească, nici măcar un portar foarte inteligent de la PSD", a explicat Dragnea.

Acesta a completat că Marian Oprişan a participat, luni, la şedinţa BPN în calitate de reprezentant al aleşilor locali, fiind preşedinte UNCJR, în condiţiile în care s-a discutat despre un proiect de lege privind statutul funcţionarilor publici.

"Teoretic, Marian Oprisan trebuie să participe la multe sedinte BPN pentru ca nu vrem să rupem această legătură cu alesii nostri locali", a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.