Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD iese la atac, după ce o controversată OUG a apărut în Monitorul Oficial: 'PNL tocmai a făcut din turismul electoral o acțiune legală'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

PNL tocmai a făcut din turismul electoral o acțiune legală, susține deputatul PSD Violeta Răduț, precizând că ordonanța a fost publicată în Monitorul Oficial, deși Consiliul Legislativ dăduse aviz negativ. De asemenea, și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus că va cere Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituțională pe Ordonanța de Urgență privind organizarea alegerilor anticipate, adoptată în ședința de guvern din 4 februarie și publicată în Monitorul Oficial.

Tăriceanu deplânge moartea lui Decebal Traian Remeș: 'A fost prima victimă a telejustiției. Pleacă dintre noi cu o anatemă pe care nu o merită'

„PNL tocmai a făcut din turismul electoral o acțiune legală. Au publicat ordonanța de urgență în Monitorul Oficial, deși Consiliul Legislativ a dat aviz #negativ și, culmea, ordonanța a ajuns la Senat înainte de publicarea în Monitor, ceea ce e o anomalie.

Pentru că așa vor liberalii, cetățenii din #Teleorman, de exemplu, ar putea fi reprezentați în Parlament nu de cei pe care vor ei să-i aleagă, ci de oameni aleși de persoane venite din alte județe, chiar în ziua votului. Și la fel, în toate județele țării.
Această decizie a liberalilor nu are nicio legătură cu democrația și încalcă în mod flagrant dreptul românilor de a-și alege parlamentarii pe care-i vor în circumscripțiile lor”, scrie Răduț pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.