Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD s-a DEZLĂNȚUIT pe Facebook: Furtul PSD nu a EXISTAT. A fost manipulare ca în Siria, presa a amuțit!

Facebook
Matei Suciu

Deputatul PSD Timiș Matei Suciu s-a dezlănțuit pe Facebook. Suciu acuză guvernarea PNL că aruncă țara în haos și îi avertizează pe români că încă se pot salva de la dezastru.

Citește și: BREAKING Raluca Turcan anunță UN NOU VAL de angajări de răspundere

"Când țara e la “și altele”, sau cum e să anulezi tot ce e mai sfânt, pentru o glorie falsă

Nu-i vorba de patimă, nici de râcă politică, e evidență curată. O vede oricine pricepe ce ar trebui să însemne o politică responsabilă și nu o aventură ridicolă, în care îți târăști țara, călcând peste absolut orice (și peste absolut oricine, întâmplător românii), pentru a obține totul.
PNL își arată, pe zi ce trece, substanța...dacă ar avea măcar așa ceva, dar n-are! Alegerile anticipate, râvnite cu orice preț, doar pentru a te ține cu dinții de o putere care și-a arătat „valoarea”, într-un timp atât de scurt, vor transforma România într-un nou teatru absurd, instabil și ridicol. Liberalii țipă după anticipate pentru că sunt primii care văd că...nu se mai văd bine în ochii alegătorilor. Apoi, planul este simplu: decizii dure de austeritate la fel de dură. Doar că, dacă le va reuși asta, suferința națională va fi majoră și fără întoarcere. Duplicitari asumați – susțin teza anticipatelor pentru că n-ar mai avea suficient sprijin parlamentar, în paralel cu cea a majorității certe, care va respinge, deci, moțiunea de cenzură a PSD – teoretic purtătorii de liberalism românesc ne servesc, zilnic, gogoși și propagandă ieftină.
În timp ce marile proiecte de infrastructură sunt abandonate, ministrul liberal din domeniu îi șochează până și pe cei mai vocali susținători ai PNL, prin declarații tragi-comice, în fapt ireale: Alternativa la autostrada pentru fluidizarea traficului pe Valea Prahovei este...drumul forestier! Pe scurt, alternativa PNL se numește Evul Mediu!
Ce să vezi, acum, nimeni nu mai contestă...nimic! Toți cei care, teoretic, sunt obiectivi, fie că se numesc analiști, ziariști sau politicieni, au amuțit brusc. Nu mai contează acum nici faptul că doar un procent minuscul din totalul proiectelor/finanțărilor PNDL are neregularități (1%), deși guvernarea PNL a tăiat 10 miliarde de lei din acest program, vital pentru TOATE comunitățile locale! Acum, nu sufocă nimeni mediul on-line cu prezentarea realității, aceea că „furtul” PSD NU A EXISTAT și că PNL A MINȚIT ȘI MINTE fără vreo remușcare! Adevărul nu contează, românii nici atât.
PSD a fost supus unui tir agresiv și continuu de atacuri, în cadrul unei campanii demne de... războiul din Siria, pe toate mediile de informare.
PSD s-a apărat, de fiecare dată, prin ceea ce a făcut, refuzând să intre în polemici. Și a făcut, căci o arată cifrele, aproape zilnic, spre disperarea (căreia, acum, îi zice ură) celor care nu acceptă evidența.
Acum, vorbim despre o luptă pe viață și pe moarte, declanșată de duo-ul Președinte-PNL, pentru a reduce la tăcere România, a o îndatora până la epuizare, a-i controla pe români –prin salarii, ajutoare și pensii mici – pentru că beția puterii fără rațiune e mai periculoasă decât orice. Avem încă timp să oprim asta!", scrie Suciu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.