Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat, suspect principal în cazul unei crime, s-a sinucis: Totul se întâmplă în Germania

Un deputat german din parlamentul regional al landului Berlin şi membru al Partidului Piraţilor este bănuit de comiterea unei crime urmate de sinucidere, a declarat marţi poliţia locală, la o zi după ce respectiva formaţiune politică a anunţat că deputatul Gerwald Claus-Brunner s-a sinucis, transmite agenţia EFE.

În ultimul discurs susţinut în luna iunie în plenul legislativului regional, deputatul în vârstă de 44 de ani a insinuat că şi-ar putea pune capăt zilelor. În acel discurs - susţinut în contextul alegerilor regionale de duminică, la care Partidul Piraţilor nu a trecut pragul electoral - Claus-Brunner a spus că deputaţii vor regreta dispariţia grupului său parlamentar şi că oricând s-ar putea păstra un minut de reculegere pentru el.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Scene incredibile între doi tineri, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

Cadavrul său a fost găsit de poliţie luni, a doua zi după alegeri, la domiciliul său. A fost descoperit şi un al doilea cadavru, al unui bărbat în vârstă de circa 30 de ani, încă neidentificat, şi se presupune că acesta a murit în urma loviturilor aplicate de Claus-Brunner în zona pieptului.

Poliţia a găsit şi o scrisoare de adio pe care deputatul a lăsat-o înainte de a se sinucide prin electrocutare. Conform autopsiei, moartea victimei lui Claus-Brunner s-a produs cu câteva zile în urmă.

Partidul Piraţilor a emis un comunicat în care afirmă că deputatul Gerwald Claus-Brunner suferea de o boală incurabilă, informează agerpres.ro.

Citește și: Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.