Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un drum național a fost RUPT de ape: În zonă au pus o sfoară

www.facebook.com
drum rupt

Drumul național 1R, care face legătura între localitățile clujene Călățele și Beliș, a fost rupt de ape, marți seara, în urma ploilor puternice din ultimele ore. Circulația este închisă în zonă.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 76: Liberalii nu s-au mai înțeles cu Mugur Isărescu

Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, drumul național 1R care face legătura între localitățile Călățele și Beliș a fost rupt din cauza apelor.

„Cei iresponsabili să plătească. În aceea zonă au pus doar o sfoară. nu au consolidat deși știau de mult”, a comentat un localnic situația. „Ploaia nu o putem opri noi, oamenii, dar defrișările da!”, a scris o femeie.

Potrivit IPJ Cluj, circulația în zonă a fost închisă. Polițiștii recomandă ca rute ocolitoare: DN1 R Huedin - DJ108C Văleni-Mănăstireni- - DJ103L MănăȘturu Românesc - Râșca - DJ103K Dealu Negru - Beliș, Huedin - Mărgău-Răchițele (DJ108C) -Dealu Botii DC121 - Bălcești - Beliș, Beliș- Dealu Negru - Râșca - Dangau Mare - Agârbiciu (DJ103K) - DN1E60 Căpușu Mare și Beliș - Râșca (DJ103K) - Mănăstireni (DJ103L) - Mănăstireni - Ardeova (DJ108C) - DN1E60.

Mai multe localități din județul Cluj s-au aflat marți seara sub avertizare Cod roșu de ploi. Meteorologii susțin că în unele zone cantitățile de precipitații au depășit în câteva ore 60-80 de litri pe metru pătrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.