Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 76: Liberalii nu s-au mai înțeles cu Mugur Isărescu

dana budeanu

A apărut episodul 76 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre deconspirarea lui Mugur Isărescu drept colaborator al Securității și arată că acesta nu s-a mai înțeles cu cei de la PNL.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 75: Șampanie cu zmeurică deschide păcănelele, dar liceenii n-au voie la bal

Din episodul de astăzi:

”În goana disperată a acestui Guvern de pensați spre un furt generalizat, vedeți domnule Ciolacu, eu când vă tot vorbesc în Verdict să fiți atent, să nu mai haliți cele 3-4 concesii pe care vi le face Guvernul ca să mai haliți niște bani prin țară, pentru că, după cum observați, bucățelele de zahăr pe care Guvernul le aruncă PSD-ului nu sunt suficiente, nu sunt o oglindă a realității nivelului de furt la care se vrea a se ajunge în România. Așadar, Partidul Național Comunist Liberal nu s-a mai înțeles cu Mugur Isărescu, dar cu Mugur Isărescu nu s-a înțeles nimeni în ultimii 30 de ani. Nici PSD, nici PNL, nici nimeni, însă pentru că în acești ultimi 30 de ani au existat niște căpățâni de prim-miniștri, cred că și Orban este printre căpățânile alea, adică sper, sper în sensul că în cazul în care n-ar fi nici măcar căpățâna lui Orban pe acolo este groasă rău de tot. Sunt doar unii care umblă în roz pe acolo, care dau din guriță și se joacă cu România, alții care au devalizat bănci și se joacă cu România, Tătăru care aterizează cu elicopterul. Hmmm? Domnule Tătaru, de unde ați plecat ieri cu elicopterul, în mijlocul probelor copiilor? Mă rog! Asta e când vi de la țară și vezi prima dată un elicopter. Vedeți că ziceați de Vio și de elicopter, dar la voi zburdă elicopterele. ”, spune Dana Budeanu.

Mai multe în materialul video de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.