Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un echipaj de pompieri aflat în afara serviciului a acordat primul ajutor unui bărbat lovit de o maşină

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, care îşi terminaseră tura de serviciu, a acordat, vineri, primul ajutor unui bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, găsit în stare de inconştienţă, care fusese victima unui accident rutier, pe raza comunei Zorleni, potrivit  Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, pompierii se deplasau de la punctul de lucru Murgeni, unde şi-au desfăşurat tura de serviciu, către Detaşamentul Bârlad şi au observat căzut pe carosabil un bărbat care fusese lovit de o maşină.

Citește și: Medicul Vasile Astărăstoae denunţă o mare EROARE în gestionarea pandemiei: 'S-a renunțat la o metodă științifică de fundamentare a planului de combatere'

"Din informaţiile de la faţa locului, se pare că victima accidentului rutier ar fi fost lovită de un autovehicul în timp ce se deplasa pe o bicicletă. Echipajul de pompieri a intervenit prompt şi cu profesionalism în acordarea primului ajutor medical, victima fiind găsită în stare de inconştienţă. La sosirea echipajului medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vaslui, persoana vătămată a fost preluată conştientă, fiind ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui, pentru tratament medical specific", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Elvis Piruş.

Poliţiştii urmează să stabilească circumstanţele producerii evenimentului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.