Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un elev de clasa a VIII-a din Alexandria a fost snopit în bătaie de un coleg, în fața școlii: Tatăl agresorului a asistat fără să intervină la incident

www.lugojinfo.ro
elev batut Lugoj

Un elev în clasa a 8-a la Școala Gimnazială nr.7 din Alexandria, fiul unui fost polițist din Teleorman, a fost bătut, miercuri, în fața școlii, de fratele unui coleg cu care avusese un conflict. La bătaie a asistat, fără să intervină, tatăl băiatului care lovea, potrivit Mediafax.

Martorii spun că un băiat în vârstă de 15 ani, elev al Școlii Gimnaziale nr.7 din Alexandria, premiant și campion la dans sportiv, a fost așteptat în fața școlii de către familia unui coleg de-al său.

Un băiat de 17 ani, fratele unui coleg al elevului bătut, a început să dea în acesta cu pumnii, iar tatăl său a asistat la bătaie fără să intervină.

Elevul bătut este fiul unui polițist din Teleorman, care a mers imediat la fața locului, pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

Directorul școlii, Diana Sferle, a declarat, că a discutat atât cu agresorii, cât și copilul bătut. Practic, spune directorul. în urmă cu trei săptămâni elevul de 15 ani era pe hol, iar un coleg a început să-l imite. Băiatul de 15 ani l-a împins în joacă pe cel care-l imita și acesta a căzut. „După aceea, copiii s-au împrietenit. Dar se pare că familia a considerat altceva. Tatăl s-a întors recent din străinătate și a zis să se ducă și el cu băiatul mai mare să își facă dreptate", a declarat Dana Sferle.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

Aceasta a adăugat că cei doi băieți au fost separați de gardian, în timp ce directorul adjunct a ieșit în curtea școlii și l-a luat de acolo pe părinte, „pentru că părintele stătea în spate și asista la bătaie. (...) Părintele spune că regretă fapta”.

Băiatul lovit nu a avut nevoie de spitalizare, chiar dacă spune că nu-și mai amintește ce s-a întâmplat.

La rândul său, gardianul școlii spune că îi este greu să înțeleagă cum a putut un adult să asiste la o astfel de bătaie: „Da, eu l-am salvat. Copilul ăla e un copil foarte bun, numai suflet este. Cum să-l bați așa, nu înțeleg. Am ajuns imediat la ei și am încercat să-i despart, iar tatăl, bărbat în toată firea, îl supraveghea pe ăsta de 17 ani să-l bată pe copil. Mi-e greu să înțeleg".

Incidentul a fost anunțat la Poliția Alexandria și se fac cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.