Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar a răbufnit după discursul lui Dăncilă: 'Faceţi ordine în propria casă, nu mai faceţi circ acolo unde nu este cazul'

Parlamentul European

Europarlamentarul Harald Vilimsky a spus că România ar trebui să-şi rezolve problemele pe care le are fără să „facă gălăgie” despre Ungaria şi Polonia, ţările în cazul cărora a fost activat articolul 7. Harald Vilimsky a spus că este inadmisibil ca oameni angajaţi în funcţii înalte în stat să spună că protestatarii ar trebui împuşcaţi (făcând aluzie la afirmaţiile deputatului Şerban Nicolae), potrivit news.ro.

„Eu vreau să arătăm respect şi apreciere poporului român, dar vreau să mă şi plâng faţă de acest Guvern, unde se investighează împotriva şefului lui pentru corupţie şi unde în august peste 100.000 de oameni au ieşit în stradă şi au manifestat împotriva Guvernului corupt. Un consilier al acestui Guvern ar trebui să tragem în aceşti oameni, altul a spus că trebuie organizată o contrademonstraţie care să-i strivească. Sunt lucruri inacceptabile. Eu cred că aţi făcut foarte multă gălăgie în legătură cu Ungaria şi Polonia tocmai pentru a acoperi conştient ceea ce s-a întâmplat în România. Lansez un apel către colegi, faceţi ordine în propria casă, nu mai faceţi circ acolo unde nu este cazul”, a spus Harald Vilimsky.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.