Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar anunță sondajul care terifiază Europa

Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a făcut public în România sondajul care aruncă groaza în europeni. Potrivit lui Rebega, un sondaj făcut recent în Marea Britanie de Channel 4 a dezvăluit ce își doresc cu adevărat migranții. ”Un sfert dintre ei au răspuns: „Ne-am dori să nu trebuiască să respectăm legile acestei țări, ci legea șaria. Vrem să avem zonele noastre în care să putem lua singuri hotărâri. 60% dintre cei 1.000 de intervievați spun că NU ar anunța poliția dacă ar afla că o persoană cunoscută are relații cu susținători sau membri ISIS.

Ancheta a dezvăluit că 4% dintre respondenți au afirmat că simpatizează cu cei care participă la atacuri sinucigașe pentru a lupta împotriva injustiției”, spune europarlamentarul pe blogul său, într-o postare intitulată      ”De ce ți-e frică, nu scapi! Ce își doresc cu adevărat migranții?”

Vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății extrage și niște concluzii din acest sondaj: ”De ce ți-e frică nu scapi, așa spune o veche zicală românească care pare să se adeverească și în cazul temerilor mele. Cred că aceste rezultate ridică întrebări profunde pentru societate, dar mai ales pentru regândirea mult mai viguroasă a politicilor viitoare de integrare”.

content-image

Parlamentul European nu este responsabil de conținutul acestui articol. Articolul este subvenționat din bugetul 400 al Grupului ENL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.