Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar francez spune că Emmanuel Macron 'a mâniat țările din estul Europei pe care le-a tratat de parcă ar fi nebune'

Inquam Photos / Octav Ganea
macron ceremonie

Jordan Bardella, un candidat la europarlamentare din partea formațiunii extremiste franceze Frontului Național, a declarat că președintele Emmanuel Macron este singur în Europa, după ce a mâniat țările din estul Europei, pe care le-a tratat de parcă ar fi nebune, informează The Associated Press.

"Macron este cu totul singur pe scena europeană. A mâniat țările din est, pe care le-a tratat de parcă ar fi fost nebune. A mâniat Italia, pe care a tratat-o ca pe o leproasă naționalistă", a declarat Bardella pentru postul BFMTV.

Citește și: USR Plus șochează! ‘Proprietatea privată trebuie să dispară’

"Acum este în totalitate singur în privința planurilor sale privind o Europă federală, pentru o renaștere europeană, în timp ce toți oamenii din Europa vor să-și recapete puterea, suveranitatea națională", a adăugat politicianul, scrie mediafax.ro.

Emmanuel Macron a prezentat, în contextul campaniei pentru scrutinul europarlamentar, viziunea sa despre Europa. Liderul de la Paris a pledat pentru "renaşterea europeană", subliniind că "scrutinul europarlamentar va fi decisiv pentru viitorul continentului". "Niciodată după al II-lea Război Mondial Europa nu a fost atât de necesară. În acelaşi timp, Europa nu a mai fost în atât de mare pericol", a spus Macron, subliniind că ieşirea Marii Britanii din UE reprezintă "un simbol al crizei cu care se confruntă Europa".

Citește și: Liviu Dragnea are parte de o zi plină de emoții! Zi decisivă pentruliderul PSD! Instanța va da un verdict azi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.