Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar iese la atac după ce Teodorovici a pus tunurile pe firmele străine: 'Să îi spunem habarnistul adevărul'

parlamentul european

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a acuzat duminică seară firmele străine că „fură din buzunarul fiecărui român” prin optimizare fiscală sau tranzacții supraevaluate făcute cu companiile – mamă. Teodorovici a anunțat că în 2019 Fiscul va impozita profitul suplimentar, pe care îl va calcula în funcție de sumele scoase din țară. Europarlamentarul Siegfried Mureșan nu a rămas impasibil și îl pune la punct pe Teodorovici.

Mișcare BOMBĂ a PSD: Doru Ioan Tărăcilă, 'cel mai temut ministru de Interne', revine pe scena politică

„Ministrul Teodorovici spune așa: "Firmele mamă obligă firmele din România să își țină conturile la o anumită bancă. Mai mult, le obligă să cumpere anumite mărci de mașini, niciodată cele produse în România”

Să îi spunem habarnistul adevărul: din cele 300.000 de autoturisme Dacia produse anul trecut în România, doar 40.000 au fost vândute pe piața românească. Restul, adică 260.000, au fost vândute la export. Așa că: noroc că ne cumpără europenii Daciile. Fără exporturi, Dacia nu ar fi înflorit. Iar fără investiția Renault ar fi rămas o făbricuță depașită ale căror produse nu le-ar fi cumpărat niciun client din țări dezvoltate. 
Vă spun un lucru foart clar: modelul Todorovici aduce sărăcie! In secolul 21 izolarea înseamnă sărăcie.”, scrie Mureșan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.