Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fals preot ține slujbe în Constanța

Radu Pop
evz.ro
preot

Situație scandaloasă in Constanța. Un fost preot exclus din BOR acum 13 ani din cauza unor infracțiuni și condamnat la închisoare cu suspendare pentru tentativă de transmitere a virusului HIV, continuă să slujească, scrie Antena 3.

Citește și: Valeriu Gheorghiță anunță că s-a definitivat LISTA BOLILOR CRONICE pentru etapa a II-a de vaccinare anti-coronavirus

Nicolae Sima sau ''părintele Macarie'', așa cum e cunoscut printre enoriașii constănțeni, ține slujbe într-o biserică ridicată pe un teren scos la vânzare de către ANAF.

Fostul călugăr ar fi obișnuit să organizeze false slujbe de exorcizare. Așa-zisul preot a ajuns în vizorul polițiștilor și în anul 2012. Atunci, Nicolae Sima a fost reținut după ce ar fi plătit doi adolescenți pentru a întreține relații sexuale cu el. Trei ani mai târziu, bărbatul se întoarce în spatele gratiilor pentru că ar fi întretinut relaţii sexuale cu un bărbat fără să-i spună că este infectat cu virusul HIV.

De îndată ce s-a văzut ieșit din arest, bărbatul și-a reluat practica bisericească. De trei ani slujește într-un lăcaș de cult construit la ieșirea din Constanța, scos la vânzare de ANAF, mai scrie sursa citată.

O echipă Antena 3 a încercat să stea de vorbă cu falsul preot, însă enoriașii au făcut scut în jurul său. Falsul preot a înființat și o așa-zisă asociație umanitară. Astfel, hoinărește prin spitale și împarte daruri copiilor, îmbrăcat în haine preotești. În toate acţiunile, Nicolae Sima poartă haine preoţeşti.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.