Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost director SRI explică războiul din Israel: 'Hamas a făcut o greșeală!'

ziuanews.ro
agent servicii secrete

Costin Georgescu, fostul director al SRI, a vorbit la Realitatea PLUS despre situația extrem de tensionată din Israel. El e de părere că doar o intervenție promptă a SUA ar putea aduce liniște în zonă.

"Exact acum 30 de ani Tel Avivul era lovit de rachete, începuse primul război din golf când Statele Unite au făcut ordine în zonă. Tot SUA vor face ordine, sunt convins, pentru că e impardonabil ce se întâmplă în Israel. Hamas a făcut o greșeală. Numai intervenția promptă a SUA va duce la capăt acest lucru.

Hamas nu are forță militară că să reziste mult timp și să facă aceste demonstrații de forță. Israelul are forța respectivă, are pregătirea, a dovedit-o și acum când a fost această luptă împotriva microbului covid19. Are un conducător în acest moment care nu este un om al războiului dar este un om cu experiență. Nu va fi din păcate bine palestinienilor care sunt convins că în mare parte nu și-au dorit acest război, au dorit o rezolvare a problemei respective dar nu un război.

Eu așa cred că va fi, se vor liniști în zona pentru că forță militară a Hamasului nu poate să reziste mult timp. Câte rachete pot să aibă?", a spus Costin Georgescu.

Citește și: Benjamin Netanyahu declară stare de urgență, după raidul venit din Fâșia Gaza .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.