Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost lider PNL: 'Nominalizarea lui Sevil Shhaideh este una NORMALĂ'

Sevil Shhaideh

Crin Antonesc a spus la Antena 3 că desemnarea lui Sevil Shaidehh pentru funcția de premier este una normală.

”Este o propunere normală pentru situația în care se află domnul Dragnea. Lider de necontestat, câștigător al alegerilor, nu poate fi prim-ministru. O democrație este mai sănătoasă cu cât lucrurile sunt mai văzute. Zonele oculte afectează democrația. Oricum există o discuție dacă toți cei care se văd dețin puterea” crede Crin Antonescu, care spune că poziția de forță a lui Liviu Dragnea este legitimată de scorul din alegeri. ”Liviu Dragnea deține atâta putere cât este firesc să dețină liderul unui partid care are aproape jumătate din voturile exprimate” a continuat Crin Antonescu.

Citește și: Crin Antonescu: 'Încercarea de invalidare a mandatului lui Dragnea, o PROSTIE MONUMENTALĂ a PNL'

Despre interminabilele discuții post-alegeri privind desemnarea unui premier, Crin Antonescu este de părere că tot acest ”joc” este unul specific României și că lucrurile ar trebui să fie mult mai clare.

”Fac, din păcate, parte dintr-un lanț aproape de promiscuități politice care au dominat viața politică din România. Ar fi de dorit ca măcar anumite lucruri să fie clare. Se pot clarifica în cutumă, dar ar trebui ca toți politienii de vârf, toată elita jurnalistică și analitică să accepte ce se face și ce nu se face. Este normal ca după alegeri valide, libere, neconsteste, președintele să mulțumească alegătorilor și să felicite câștigătorii. Sunt niște reguli clare, partidul cu cele mai multe voturi primește un mandat. Poate să facă un Guvern, bine, nu este chemat celălalt. Așa se fac lucrurile în alte părți. Hillary Clinton a primit foarte greu înfrângerea, au trecut câteva ore, s-a recompus și a ieșit admirabil, deși asta a însemnat să adimtă înfrângerea. Trebuie să ai grijă ce spui, mai ales când pierzi. Aceste lucruri ar trebui să fie simple. La noi nu sunt” a mai spus Crin Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.