Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost membru al Mișcării Populare a înregistrat la OSIM Partidul Colectiv

colectiv

colectivFănel Zainea, fost membru al Mișcării Populare, a înregistrat la OSIM Partidul Colectiv, cu tot cu sigla clubului în care a avut loc tragedia din urmă cu două săptămâni. Sloganul noii formațiuni este „Nimic fără Dumnezeu” și are momentan 3 membri.

Fondatorul noului partid are 55 de ani și are 12 copii. Nu este străin de politică, el fiind până la un moment dat președintele Organizației de Pensionari a PMP Sector 6. Ba mai mult, el a apărut și în clipul electoral al Elenei Udrea pentru alegerile prezidențiale de anul trecut. (vezi AICI clipul, secundele 00.19-00.21).

Contactat de PoliticScan președintele MP Sector 6, Ștefan Enache, a afirmat că Fănel Zainea nu mai este membru al partidului de mai bine de o jumătate de an.

„Domnul Zainea a plecat din partidul nostru la sfârșitul lunii martie 2015”, a declarat Ștefan Enache.

Contactat de Antena 3, Fănel Zainea a confirmat înregistrarea partidului.

„Am fost la notariat, la Monitorul Oficial, m-am interesat ce acte îmi trebuie. (...) Eu nu am confiscat niciun simbol, eu fac ceea ce trebuie făcut. (...) Am vorbit cu oamenii care au fost în Piață, nu m-am apucat de capul meu să fac un partid. (...) Eu nu am nevoie să candidez, eu mă țin de Biblie.”, a afirmat Fănel Zainea, care a ținut să precizeze faptul că este de religie protestantă.

El a adăugat că lucrurile trebuie să se schimbe în România și a negat faptul că ar fi confiscat simbolul protestelor din Piața Universității.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.