Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost membru USR dă din casă și provoacă SCANDAL: 'Recent, a început o epurare a adversarilor interni ai lui Clotilde'

sigla partidului
USR sigla

Scriitorul Alex Tocilescu, care a demisionat din USR în luna aprilie, face dezvăluiri despre tensiunile din interiorul formațiunii conduse de Dan Barna.

"Noutăți din USR Sector 1, că na, deși le-am zis de doo ori, tot nu m-au scos din mail.

1. După ce am plecat eu, a ieșit și Cami Băncioiu, tipa care a inițiat un proiect pentru Giulești-Sârbi soldat cu diverse chestii gen clinică ambulantă și alte alea de care au beneficiat locuitorii de-acolo. Cami a plecat pentru că i s-a zis că ce mare lucru e cu proiectele alea, că nu ne aduc voturi și deci nu valorează nimic (asta i s-a zis de către Clotildiști, să fie clar).

Citește și: Se conturează TABERELE în PSD - O organizație anunţă că o SUSȚINE DESCHIS pe Viorica Dăncilă la șefia PSD

2. Recent, a început o epurare a adversarilor interni ai lui Clotilde. Unul a fost dat afară din partid pentru că nu a vrut să plece de la o ședință a Biroului Local la care se discutau chestii cică confidențiale - deși conform statutului USR nu erau confidențiale. Alții au fost suspendați pentru 3-6 luni pentru tot felul de nimicuri (gen au „calomniat” conducerea filialei pe un grup intern de Facebook). Momentan, există sesizări făcute de Clotildiști împotriva a 15 oameni din opoziție. Că na, așa se rezolvă lucrurile în USR Sector 1.

3. La nușce întâlnire șmecheră de la Brăila, unde trebuia modificat statutul, Clotilde a cerut să se treacă în statut că la adunările generale de filială nu pot fi adăugate puncte pe ordinea de zi. Asta pentru că duamna Clotilde n-are chef să se trezească cu un fel de moțiune de cenzură la adunări.

Deci practic ea și lingăii ei (niște cretini siniștri care o numesc deloc ironic „adorabilă” și „lider spiritual”) fac curat în filială, eliminând elementele negative - care întâmplător sunt cei care chiar încearcă să schimbe ceva în bine pentru cetățenii sectorului. N-aș scrie asta dacă aș crede că conducerea USR, auzind cele întâmplate, va lua măsuri; dar o parte din cei de la vârf s-au aliat cu Clotilde, că e factor de influență și le aduce voturi la alegerile interne, și deh, treaba lor e să salveze România, nu USRul.

Mno, atât se poate momentan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.