Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru reacționează după anunțul premierului Mihai Tudose privind situația de la Tarom: 'Pot să îi dau o explicație'

TAROM

Fostul ministru al Finanțelor, Ioana Petrescu, salută inițiativa premierului Mihai Tudose, care a anunţat, duminică seara, că va dispune Corpului de control să investigheze, începând de luni, situaţia de la Tarom. Într-o postare pe Facebook, Ioana Petrescu îi oferă premierului și o explicație pentru situația de la Tarom.

Se schimbă RADICAL vremea în România: Cod GALBEN de ploi pentru mai multe județe

„E bine ca premierul se preocupa de situatia de la Tarom. Am vazut ca intr-un interviu de azi se intreba cum se face ca alte companii similare private fac profit si ca Tarom e pe pierdere. Pot sa ii dau o explicatie. Eu nu stiu nicio companie aeriana privata care sa aiba in consiliul de administratie doi specialisti de comunicare. Premierul nu trebuie sa reinventeze roata. Ordonanta governantei corporatiste a fost rescrisa de Unitatea de Implementare a Prioritatilor cu ajutorul expertilor externi din 2015 si a fost votata de Parlament un an mai tarziu. Mai ramane sa fie aplicata. Asta inseamna angajarea de specialisti in domeniul transportului aerian la conducerea Tarom si nu de directori si consilieri de comunicare!”, scrie Ioana Petrescu pe Facebook.

Consiliul de Administraţie al Tarom are noi membri. Andrei Dragoş, Valentin Iordache şi Radu Francis Florescu au fost înlocuiţi în urmă cu o săptămână de oameni apropiaţi ai ministrului Transporturilor: Dragoş Vasile Pelmuş, Ion Laurenţiu Voicu şi Adriana Ionescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.