Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru şochează din nou: 'Manualele din anii 80 erau foarte bune'

manual vechi matematica

După mai multe intervenţii pe subiecte de actualitate care au stârnit controverse, fostul ministru al Educaţiei în Guvernul Boc, Daniel Funeriu, revine cu o poziţie surprizătoare. Acesta şi-ar dori reintroducerea manualelor din anii '80, cu unele actualizări.

Vezi și: Scandalul pe legile justiției ia proporții! Ambasadorul Canadei, pus la punct: 'Vă implicați în politica internă a României, ceea ce vă este strict interzis'

"Dacă vă uitaţi pe www.manualul.info o să constataţi că manualele din anii 80 erau foarte bune la nivel de conţinuturi. Sigur, trebuie actualizate câteva zone (istorie, geografie, limbi străine, tehnologii), schimbat conceptul la toate materiile "comuniste" şi aerisite grafic. Am fost un mare fraier că nu am făcut-o. Sorry", scrie Funeriu pe Facebook, adăugând că este sigur de faptul că unii îl vor acuza de "comunism".

Comentariul fostului ministru, în prezent pe un post diplomatic al UE la Chişinău, vine la doar câteva zile după un mesaj pentru Principesa Margareta care a făcut valuri. "Cucoană: nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin în afară de a-i exploata frumuseţile, iar înainte să ai grija românilor, ai grijă de superbii platani din jurul reşedinţei de la Săvârşin, fă bine şi plăteşte cât de cât corect oamenii care lucrează pentru voi acolo", scria Funeriu săptămâna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.