Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru spune că a fost decorat din greşeală de Klaus Iohannis

klaus iohannis

E din nou scandal, de această dată din cauza decorărilor pentru eroii de la Revoluţia din 1989. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind conferirea titlului de "Luptător pentru Revoluţia Română – Luptător cu Rol Determinant" pentru încă 1.667 de persoane, printre care şi fostul ministru la Economiei, Ion Ariton. Acesta a declarat, la România TV, că "este exclus" ca el să apară pe lista revoluţionarilor, şi că "este o greşeală de redactare".

Citeşte şi: Partidul lui Gabriel Oprea joacă tare: Riscă un conflict dur cu cei din PSD

"Este o greşeală, sigur. De mine nu este vorba. Nu sunt obişnuit cu astfel de cadouri. Este exclus ca eu să fiu pe lista revoluţionarilor. Este o greseala, probabil, de redactare", a declarat fostul ministru Ion Ariton. Întrebat dacă a avut un rol determinat la Revoluţie, acesta a negat. "Nu, nu am avut niciun rol determinat şi nu am făcut niciun demers pentru a obţine vreo diplomă", a mai spus Ariton.

Citeşte şi: Sala de judecată dăunează grav sănătăţii: Primarul Bacăului, în stare gravă / FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind conferirea titlului de „Luptător pentru Revoluţia Română – Luptător cu Rol Determinant“ pentru încă 1.667 de persoane, printre care foştii miniştri PDL Radu Berceanu şi Ion Ariton, fostul portar Helmut Duckadam şi mai mulţi actuali parlamentari, precum deputatul UNPR Eugen Nicolicea, deputatul minorităţii bulgare Niculae Mircovici, deputatul independent Petru Movilă şi deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz. Lista mai cuprinde nume precum Alexandru Arşinel (actor), Răzvan Theodorescu (academician, fost ministru şi senator), Gelu Voican Voiculescu (fost vicepremier şi senator), Dorel Vişan (actor), Grigore Zanc (fost senator şi ministru).

Vezi şi: Elena Cârstea e în doliu: Fiul său a murit la numai 30 de ani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.