Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost PSD-ist IESE LA ATAC: 'Dragnea e unul dintre cei mai CORUPŢI. E creat de SISTEM...'

PSD
Europarlamentarul Cătălin Ivan iese la atac! În cadrul unui interviu acordat Adevărul Live, fostul social-democrat a subliniat că Guvernul Dăncilă este cel mai prost cabinet pe care putea să-l aibă România. Mai mult, acesta a afirmat că Liviu Dragnea ar fi „unul dintre cei mai corupţi politicieni“.

"Doamna Dăncilă nu a deschis gura în Parlament, nu o cunosc colegii. Cei care o cunosc au o părere proastă. Nu ştie o limbă străină. Dragnea minte, dezinformează la fiecare intervenţie. A trebuit să vină Timmermans, practic cel care conduce Comisia Europeană, la Bucureşti, să spună, cu subiect şi predicat, că ştie ce se întâmplă în România. Dăncilă are probleme în a se exprima. În PE nu a avut o iniţiativă. Nu a fost în şedinţă în care a spus că are o idee, o viziune personală. Prin punerea ei s-a creat o vulnerabilitate României. Nu e vorba de Dăncilă ca persoană, ci dacă acea persoană e pregătită să ocupe o funcţie. E o lovitură dată democraţiei României. În acest moment un singur om controlează Guvernul, PSD şi Camera Deputaţilor. Eu nu-mi aduc aminte de la revoluţie dacă a mai fost un asemenea om. ", a declarat Cătălin Ivan.

Citeşte şi: Deputatul 'Mitralieră' vine cu un semnal DUR pentru Dragnea: 'Nu e momentul pentru măsuri RADICALE pentru ÎNLĂTURAREA unor persoane' /VIDEO

Cuvinte grele a avut şi despre şeful PSD, Liviu Dragnea, despre care susţine că ar fi "unul dintre cei mai corupţi politicieni".

"Dragnea a preluat regimul lui Băsescu. De fapt, el a crescut lângă Băsescu. Nu a spus nimic despre relaţia cu Kovesi. Au fost la petreceri împreună. Dragnea a stat la masă cu sistemul. Ies acum informaţii în faţă.Se ştia că Dragnea era una din persoanele de contact între PSD şi PD. Dragnea avea permanent uşa deschisă acolo, la Băsescu. Dragnea a fost un trădător. Când noi ne luptam cu regimul lui Traian Băsescu, el stătea la masă cu Traian Băsescu. Kovesi participa şi ea la astfel de evenimente, cu Maior, cu Coldea, cu cel de la ANI, Georgescu. Întrebarea care se pune e: există sau nu democraţie în România. Dragnea se foloseşte de PSD ca să-şi salveze pielea. Nu ştiu de ce lasă PSD acest lucru. Personal, toţi înţeleg situaţia şi sunt revoltaţi, când se ajunge la vot, nu mai contează niciunul.

Citeşte şi: ALERTĂ - Bădălău RUPE TĂCEREA: Ce a discutat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea / VIDEO

Probabil Liviu Dragnea e unul dintre cei mai corupţi politicieni de la Revoluţie încoace. E o frăţie a celor care au furat România din 1989 până acum. De ce tace şi PNL? Pentru că vrea să treacă legile. Toţi încearcă să se pună la adăpost. Inclusiv Klaus Iohannis e parte din înţelegere.", a continuat europarlamentarul.

Cât despre viitorul candidat al PSD la alegerile prezidenţiale, Ivan le-a mărturisit jurnaliştilor de la Adevărul că : "Dragnea nu o să accepte ca altcineva să fie vioara întâi în spaţiul public. dacă nu e o persoană obedientă, fără opinii, nu va fi nimeni. Cred că singura persoană care ar putea candida e Viorica Dăncilă. Dragnea e parte a sistemului. Dragnea e creat de sistem. "

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.