Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost șef CNAS, anunț ȘOC: Orice serviciu medical acordat de Spitalul Floreasca este în acest moment ilegal

Inquam Photos / Octav Ganea
CNAS

Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) Lucian Duţă susţine, după retragerea acreditării Spitalului Floreasca, că orice serviciu medical acordat în unitatea sanitară este ilegal în acest moment şi că nu va putea fi decontat, putând fi imputat medicilor. ”Bravo, Dorele!”, a scris Duţă pe Facebook.

”Destepţii de la Ministerul Sănătăţii au suspendat acreditarea Spitalului de Urgentă din Bucureşti! Bravo, Dorele!”, a scris, luni seară, pe Facebook, Lucian Duţă, fost preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Potrivit acestuia, ”orice serviciu medical acordat de acest spital este în acest moment ilegal”.

”Orice serviciu medical acordat de spital nu poate fi decontat de CNAS, deci va fi imputabil medicilor! Îngrijirea pacienţilor deja internaţi în spital este ilegală! Dacă as fi managerul spitalulului, în noaptea asta aş închide serviciul de urgentă şi i-as spune ministrului să ia pacienţii internaţi şi să-i mute la Sanador sau Medlife - că tot îşi iau salariile de acolo toţi care conduc Ministerul Sănătăţii”, a mai scris Duţă pe pagina sa de Facebook.

Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS) a anunţat, luni, că a suspendat acreditarea Spitalului de Urgenţă Floreasca, după ce o femeie a luat foc în timpul unei operaţii, iar unitatea medicală nu a raportat incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.