Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un frate al tunisianului care a produs atentatul de la Berlin îi cere să se predea

atentat Berlin

Un frate al suspectului tunisian în atentatul cu camion comis asupra unui târg de Crăciun din Berlin i-a cerut acestuia joi să se predea poliţiei, într-un interviu pentru AFP.

"(...) Prezintă-te" la poliţie "pentru ca familia să poată fi liniştită", i-a transmis Abdelkader Amri fratelui său, în faţa locuinţei familiei din Oueslatia, în centrul Tunisiei, scrie agerpres.ro.

Dacă fratele meu este autorul atentatului, "îi spun: "tu nu ne onorezi, nu onorezi familia ta, nici oamenii din cartierul tău", a arătat Abdelkader Amri, înainte de a adăuga: "Dar sunt sigur că nu este el".

O brigadă antiteroristă i-a audiat miercuri pe părinţii acestui tunisian căutat de poliţie.

Tot joi, mama tunisianului suspectat de implicare în atacul de la târgul de Crăciun din Berlin a făcut apel la el să se predea autorităţilor germane, relatează agenţia DPA.

''Dacă fiul meu s-a aflat în spatele atacului, îl voi renega'', a declarat Nour al-Huda, mama suspectului tunisian Anis Amri, într-un interviu în cotidianul al-Chourouk din Tunisia.

''Am vorbit cu el acum câteva zile. Mi-a trimis cadouri şi bani'', a spus mama suspectului.

Potrivit DPA, poliţia germană a întreprins joi o razie la un centru de refugiaţi din Germania unde se bănuia c-ar locui tunisianul, în vârstă de 24 de ani, căutat în legătură cu atacul de la Berlin, soldat cu 12 morţi şi 48 de răniţi luni seara.

Circa 100 de oficiali, inclusiv unităţi speciale, au fost implicaţi în operaţiunea din oraşul Emmerich (vestul landului Renania de Nord-Westfalia), care a durat circa o oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.