Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un greu al PSD, ipoteză incendiară: PNL îi caută înlocuitor lui Nicolae Ciucă

PNL PSD

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat marţi că el vede PSD guvernând cu AUR din 2024. În replică, senatorul PSD Lucian Romașcanu îi transmite lui Sighiartău faptul că PNL a avut guvernări dezastruoase din cauza războaielor interne, nu din cauza PSD. Romașcanu lansează și informații de culise: PNL este scindat, iar anumite tabere din PNL ar căuta înlocuitor pentru Nicolae Ciucă.

Citește și: Un lider PNL lansează varianta care ar schimba radical scena politică - 'Trădare' în coaliție și guvernare alături de AUR

”#opozițielaguvernare

Un nervos al PNL, mă rog, al unuia dintre sub-partidele care formează azi PNL, își ceartă celelalte părți ale partidului pe motiv de PSD.

Sighiartău pe numele lui, uită că a guvernat vreo 2-3 ani cu vârfurile împinse Orban și Cîțu, ducând România în pragul dezastrului.

Sau nu uită, dar are de luptat pentru a-i trage scaunul D-lui Ciucă. Ținem cu toții minte cum PNL a pus țara pe "pauză" vreo 6 luni ca să-l aleagă pe Cîțu si "echipa câștigătoare", lăsați la vatră câteva luni după victoria zdrobitoare. Acum caută iar președinte...

Robertul a terminat de analizat 3 ani jumătate de guvernare cu prim-miniștri PNL și se împiedică de 2 luni de când PSD are conducerea guvernului.

Robert, ia puțin ghinion istoric, după cei 3 ani jumătate și PNL:

- datoria la peste 50%

- deficitul la peste 9%

- vaccinuri de 1 miliard EUR

- mii de morți pe zi în pandemie

- 0 reforme

- etc. etc.

Dacă PNL este acum pe toboganul sondajelor este din cauza modului în care fac opoziție la guvernare Robertul și alții asemenea sa, schimbând veseli 7 președinți în 7 ani.

Deci, Robert, PNL cauzează grav PNL!

Foto: cam așa arată viitorul PNL, estimarea fiind făcută plecând de la trecut (și aici nu e măritișul cu PD și așchia sărită Forța Dreptei). Păcat....”, scrie Lucian Romașcanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.