Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un grup de români din Spania a terorizat un mic orășel: "merg din ușă în ușă, bat la ușile lor și solicită mâncare și băuturi"

atentie
Primarul din El Cubo del Vino, Asunción Martín, a denunțat „sosirea persoanelor de naționalitate română care s-au mutat să efectueze lucrări de colectare a produselor agricole fără respectarea măsurilor de securitate”.
Disconfort în rândul locuitorilor din El Cubo când a asistat, în ultimele zile, la sosirea unui grup de lucrători sezonieri care nu respectă faza zero a non-mobilității dintre provincii sau municipalități și care, potrivit rezidenților și Consiliului municipal al El Cubo, Au venit, ei nu respectă „nici securitatea, nici măsurile igienice personale”.
De asemenea, vecinii critică faptul că acești lucrători temporari, de origine română, îi deranjează atunci când merg din ușă în ușă, bat la ușile lor și solicită mâncare și băuturi, lucru care a fost deja adus în atenția Forțelor și Corpurilor de Securitate a Statului .
"Dacă rudele noastre nu pot veni să ne viziteze, dacă a trebuit să facem un sacrificiu timp de două luni și continuăm, explicația potrivit căreia în Spania nu au găsiț lucrători temporari care să lucreze" nu ajută ", spune primarul municipiului care primește de zile întregi numeroase reclamații ale locuitorilor din El Cubo pe acest subiect.
Asunción Martín explică că această situație le provoacă „nesiguranță, indignare și îngrijorare” după ce au petrecut săptămâni de muncă de la primărie, cu puține mijloace, în dezinfectarea orașului pentru a preveni răspândirea coronavirusului. „Nu știm dacă sunt simptome sau purtători de COVID-19, deoarece nu s-au pus în carantină și uneori nu respectă distanța socială”, concluzionează el, scrie presa din Spania

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.