Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un hoţ prins de poliţişti într-un apartament din Prahova a sărit pe geam de la etajul al treilea

cdn.psychologytoday.com
jaf hot

Un bărbat care a fost surprins de poliţişti în timp ce se afla la furat într-un apartament din municipiul Ploieşti a sărit pe geam de la etajul al treilea al unui bloc pentru a scăpa de oamenii legii, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova , potrivit news.ro.

Potrivit sursei citate, joi după-amiază, poliţiştii Secţiei de Poliţie nr. 3 Ploieşti au fost sesizaţi de o persoană despre faptul că într-un apartament vecin se aud zgomote.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

"La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie pentru verificări. În momentul în care poliţiştii au ajuns la uşa apartamentului indicat de apelant, o persoană surprinsă în apartamentul încuiat pe interior a sărit voluntar de pe geamul balconului situat la etajul 3. Persoana în cauză este un bărbat de 31 de ani, iar în urma impactului a supravieţuit şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale", arată IPJ Prahova.

Ulterior, poliţiştii au depistat o a doua persoană bănuită a fi implicată în comiterea faptei, aceasta fiind reţinută pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi complicitate la tentativă la furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.