Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un incendiu de mirişte pe o suprafaţă de două hectare s-a extins pe o stradă din municipiul Giurgiu: Două gospodării au fost afectate

incendiu miriste

Pompierii au intervenit miercuri seară în municipiul Giurgiu pentru stingerea unui incendiu de mirişte care a cuprins două hectare de teren, s-a apropiat de casele din strada Plopilor şi a afectat două gospodării, potrivit Agerpres.

'Un incendiu izbucnit în această seară în apropiere de strada Plopilor din Giurgiu a pus în pericol mai multe gospodării. Un număr de 12 pompieri şi doi elevi au intervenit rapid pentru a proteja curţile oamenilor. Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o cisternă au acţionat timp de o oră pentru a stinge flăcările care se întindeau pe o suprafaţă de aproximativ două hectare, fiind vorba despre mirişte şi vegetaţie uscată şi care se apropiau de locuinţe', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit pompierilor, nu au fost persoane evacuate, dar incendiul a afectat două curţi, unde a distrus un gard învelit cu plasă de umbrire, respectiv vegetaţia din cealaltă curte.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.