Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un incendiu de proporții ar devasta Câmpulung Muscel: Primarul recunoaște că zeci de hidranți lipsesc de pe străzile orașului

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, susține că peste o sută de hidranți lipsesc de pe străzile orașului. Lasconi spune că este o problemă gravă a orașului pe care o va rezolva de urgență, potrivit Mediafax.

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a numărat hidranții din oraș și a aflat că lipsesc peste o sută. Împreună cu comandanul pompierilor a stabilit care sunt urgențele.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

„Să ne ferească Dumnezeu de incendii! Lipsa hidranților este o mare problemă în Câmpulung, în caz de incendiu. Anul acesta trebuie să facem urgent nouă, însă e nevoie de peste o sută. Urgențele: Liceul Minier, Șoseaua Națională (Vulcanizare), Drăcești 50, Calea Târgoviștei 41-43, Valea Româneștilor centru, Club Aro (spate-parcare), Calea Pietroasa 25 (parc), Calea Măgurii intersecție cu str Poligonului, Traian 94 blocuri”, a anunțat, pe Facebook, primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi.

Zilele următoare, autoritățile vor întocmi necesarul de hidranți pentru toate străzile din Câmpulung Muscel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.