Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un instructor auto şi un cursant au fost răniţi într-un accident produs în municipiul Dorohoi

scoala soferi

Un instructor auto şi un elev de-al său, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului "Şcoala", au fost răniţi în urma unui accident rutier produs, miercuri, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, accidentul a avut loc într-o intersecţie, pe fondul unei neacordări de prioritate de către autoturismul tip "Şcoala", la volanul căruia se afla un bărbat cursant în vârstă de 64 de ani. După impact, şoferul celeilalte maşini implicate în accident a fugit de la faţa locului, fiind oprit, ulterior, de poliţişti.

Citește și: Intervenție DRAMATICĂ, marinari în PERICOL - Un pescador românesc, la un pas să se scufunde

"Un bărbat de 64 de ani, care conducea un autoturism însoţit de instructor auto, la intrarea într-o intersecţie nu a acordat prioritate unui alt autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat de 34 de ani. În urma impactului, acesta din urmă şi-a continuat deplasarea, fiind depistat în scurt timp de către poliţişti şi blocat în trafic. Întrucât a avut un comportament recalcitrant, refuzând legitimarea şi testarea cu aparatul alcooltest, a fost imobilizat şi condus la spital. A refuzat şi recoltarea de mostre biologice de sânge", a afirmat Carp. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal faţă de şoferul maşinii "Şcoala" pentru vătămare corporală din culpă, iar faţă de celălalt şofer au început ancheta penală pentru refuz de recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, dar şi părăsirea locului accidentului. 

Instructorul de 69 de ani, dar şi elevul rănit, în vârstă de 40 de ani, au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Municipal Dorohoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.