Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un internaut l-a UMILIT pe Rudy Giuliani, consultatul în domeniul securităţii informatice al lui Donald Trump. Reacții: 'Nu ştie cum merge Twitterul'

Politico
Rudy Giuliani

O greşeală de tastare şi un internaut pus pe farse i-au pus în dificultate reputaţia lui Rudy Giuliani, un avocat al preşedintelui american Donald Trump şi consilier în piraterie informatică la Casa Albă, pe tema cunoştinţelor acestuia despre Twitter şi Internet, relatează AFP, informează News.ro.

Într-un tweet în care denunţa ancheta procurorului special Robert Mueller vizând foşti consilieri ai lui Trump, Rudy Giuliani a uitat, săptămâna trecută, să pună spaţiu între două fraze şi scria "G-20.In".

Reţeaua de socializare crede că recunoaşte, atunci, un site de web creat în India şi subliniază în mod automat cuvântul pe care-l transformă într-un link care trimite la pagină.

Această legătură este descoperită de către creatorul unui site de web din Atlanta, Jason Velazquez, care realizează că numele domeniului nu aparţine nimănui.

Citește și: Mircea Geoană anunță RĂZBOIUL: 'Ambele tabere se înarmează. Suntem într-o perioadă aproape violentă'

El plăteşte cinci dolari pentru a-l înregistra pe numele său şi lasă un singur mesaj pe pagina de primire - ”Donald J. Trump este un trădător al patriei”, care apare de câte ori un navigator pe Internet dă clic pe link.

”Twitter a permis oamenilor să-mi invadeze textul cu un mesaj dezgustător împotriva preşedintelui. Nu-mi spuneţi că nu sunt antitrumpişti implicaţi şi înregimentaţi”, a reacţionat marţi seara Rudy Giuliani, furios din cauza acestei deturnări.

Reacţia sa a antrenat o serie de comentarii ironice pe Twitter, iar numeroşi navigatori pe Internet au denunţat ignoranţa lui Rudy Giuliani, care conduce totuşi o societate de consultanţă în domeniul securităţii informatice şi a fost angajat anul trecut de Casa Albă.

”Consilierul în securitate cibernetică al lui Trump nu ştie cum merge Twitterul”, a denunţat un consultant democrat, Brad Reason.

"Rudy Giuliani acuză Twitter că i-a sabotat mesajul. De fapt e vina sa”, a rezumat miercuri, The New York Times.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.