Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană anunță RĂZBOIUL: 'Ambele tabere se înarmează. Suntem într-o perioadă aproape violentă'

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea geoana

Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, susține că războiul politic din România se va accentua până la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Citește și: SCENE DRAMATICE Două avioane americane s-au ciocnit în aer: Un pușcaș e declarat mort, cinci sunt dați dispăruți

„Se trage cu tot armanentul din dotare. Asta e o vorbă din armată. Fiecare dintre cele două tabere, care sunt într-o încleștare tot mai violentă, folosesc toate instrumentele și pârghiile pe care le au la dispoziție. Evident că opoziția cu mai puține instrumente la dispoziție, cu președintele de partea lor, încearcă să folosească momente în Parlament care să arate o șubrezire a majorității PSD. Pe de altă parte, ziariștii pe bună dreptate pun întrebări incisive și directe doamnei premier de a aproba o ordonanță de urgență pentru amnistie sau grațiere. E un sentiment că se încearcă înainte de finalul acestei sesiuni parlamentare și mai ales înainte să intrăm la președinția Consiliului UE un fel de mișcări disperate de ultim moment de ambele părți.

Există încercări de a convinge oameni din guvern pentru o eventuală măsură extremă și foarte periculoasă pentru amnistie și grațiere. (...) Este un meci foarte dur care în următoarele zile se va înteți. În clipa de față suntem într-o perioadă aș spune aproape violentă de politică românească. Este un sentiment de incertitudine, securitate și incoerență de strategie a decidenților politici din România.

Ambele tabere se înarmează pentru un război decisiv. Răspunsul va fi dat la prezidențialele de anul viitor. Atunci va fi adevăratul deznodământ. Este o perioadă complicată și îmi e teamă că din această patimă dusă la extrem să nu suferim cu toții”, a declarat Mircea Geoană, în emisiunea Talk News, moderată de Denise Rifai la postul Realitatea TV.

Citește și: Rareș Bogdan a LUAT FOC la vestea că votul pentru Tăriceanu se AMÂNĂ: Halal țară, mizerabili conducători .



ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.