Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jandarm din Bistrița Năsăud, vindecat de COVID-19, a donat plasmă pentru a-i ajuta pe ceilalţi pacienţi

Puterea
plasma umana sange recoltare

Un jandarm care a fost diagnosticat cu COVID-19 în luna aprilie şi s-a vindecat a donat plasmă, luni, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Bistriţa, din dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi pacienţi să treacă cu bine peste această boală, potrivit comunicatului de presă remis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud, notează Agerpres.

Octavian Câmpan este sergent major, încadrat ca jandarm montan la postul din Piatra Fântânele (Pasul Tihuţa) şi a contractat noul coronavirus în cursul lunii aprilie, fiind singurul jandarm bistriţean care s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Jandarmul a manifestat o formă uşoară a bolii, dar a fost nevoit să îşi sărbătorească împlinirea vârstei de 30 de ani în spital, colegii trimiţându-i la acea dată un tort aniversar.

Gestul său de a dona plasmă a venit din dorinţa de a-i sprijini pe medici în vindecarea pacienţilor care au o formă mai gravă de COVID-19.

"M-am gândit la toţi cei care sunt bolnavi. Mă bucur enorm că pot ajuta şi că pot salva cu gestul meu viaţa altor oameni", a transmis jandarmul prin intermediul comunicatului de presă al IJJ Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, jandarmul bistriţean i-a îndemnat şi pe ceilalţi pacienţi vindecaţi de COVID-19 să îi urmeze exemplul şi să doneze plasmă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.