Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jucător al echipei de handbal masculin Paris Saint-Germain a fost diagnosticat cu COVID-19

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

Olandezul Luc Steins, jucătorul echipei Paris Saint-Germain, a fost testat pozitiv la coronavirus în ajunul turneului Final Four al Ligii Campionilor la handbal masculin, fiind plasat în izolare, a anunţat clubul duminică seara, citat de AFP.

Luc Steins a fost testat pozitiv după un test efectuat sâmbătă, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Rafila, critici dure în debutul campaniei de vaccinare: ''Festivităţile' au costat, cred, mai mult decât vaccinul'. Când se va vaccina medicul

Plasat în izolare, el nu s-a putut antrena şi nu a călătorit cu echipa duminică spre Koln (Germania), unde luni şi marţi se dispută turneul Final Four al ediţiei 2019/2020 a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Niciun alt jucător din efectiv nu a fost testat pozitiv, a precizat clubul.

Sosiţi duminică după-amiază în Germania, jucătorii şi membrii staff-urilor au fost din nou testaţi pentru a putea intra în "bula sanitară" concepută de Federaţia europeană de handbal (EHF) pentru a limita propagarea virusului.

Citește și: Scepticism în rândul europenilor față de vaccinarea împotriva Covid-19: 'Nu cred că există un vaccin în istorie care să fi fost testat atât de repede'

Luc Steins a fost adus la PSG la finele lui noiembrie, pentru a suplini absenţa lui Nikola Karabatic, victima unei rupturi la ligamentul încrucişat anterior de la genunchiul drept în octombrie.

Luni sunt programate finalele Barca - Paris Saint-Germain HB (19:00) şi THW Kiel - Telekom Veszprem HC (21:30), iar marţi vor avea loc finalele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.