Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jucător al naţionalei de futsal, testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2

www.agerpres.ro
futsal

Un jucător al naţionalei de futsal a fost testat pozitiv, marţi, cu virusul Sars-CoV-2, iar un alt jucător a primit un rezultat neconcludent, informează frf.ro, potrivit news.ro.

"Testarea COVID-19 efectuată în dimineaţa zilei de marţi, 9 martie, a returnat un rezultat pozitiv în rândul componenţilor naţionalei de futsal. Jucătorul, cu trei rezultate negative în decursul ultimelor zece zile, a manifestat o stare de cefalee în dimineaţa zilei de 8 martie şi a fost izolat într-o cameră single pentru a se odihni, fără a lua parte la programul echipei în ultimele două zile.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

De asemenea, un alt jucător a primit un rezultat neconcludent şi a fost imediat izolat de restul grupului. Cel mai probabil, după ancheta epidemiologică pe care o vor realiza autorităţile locale din Bosnia-Herţegovina, acesta va fi retestat", a precizat FRF.

Tricolorii se află al Zenica, pentru meciul de miercuri, de la ora 19.00, cu Bosnia-Herţegovina, din preliminariile Campioantului European din 2022. România face parte din grupa a IV-a a prelimianriilor, alături de Serbia, Macedonia de Nord şi Bosnia-Herţegovina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.