Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jucător de 19 ani al echipei Lazio a decedat într-un accident rutier

accident brașov

Mijlocaşul Daniel Guerini, în vârstă de 19 ani, jucător al echipei Primavera a clubului Lazio, a decedat, miercuri, în urma unui accident rutier, informează gazzetta.it, potrivit news.ro.

"Suntem şocaţi de durere. Preşedintele şi toţi cei de la clubul Lazio sunt împreună cu familia tânărului Daniel Guerini", a precizat clubul roman, pe Twitter.

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ de colegii lor jandarmi - Liderul Viorel Șeicaru a fost TURNAT de un COLEG de FAPTE la judecător

Tânărul, care a împlinit 19 ani duminică, se afla într-un Smart For Four cu alţi doi prieteni adolescenţi, când autovehiculul lor s-a ciocnit frontal, în jurul orei locale 20.00, pe o stradă din Roma, cu un Mercedes Clasa A condus de un bărbat de 68 de ani.

Cei doi tineri din maşina lui Guerini au fost internaţi în stare gravă la spital. Şi celălalt şofer a fost internat, în stare de şoc.

Citește și: BREAKING! URINA pe VICTIMA sa și STRIGA 'Vezi, mă, ce poate să facă Poliția Română?'-Sindicalistul ȘEICARU și polițiștii Secției 16 au urmărit UMILIREA victimei

Guerini era născut la Roma şi a mai jucat la echipele de juniori ale cluburilor Torino, Fiorentina şi Spal. El a fost component al naţionalelor U15 şi U16 ale Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.