Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jurnalist care era acuzat că ȘANTAJA primarii A MURIT de COVID-19: Era candidat la primărie

Simion Bogdan

Un jurnalist care a fost reținut pentru că ar fi șantajat mai mulți primari a încetat din viață, după ce cedat în fața noului coronavirus. Bogdan Simion era candidat la alegerile locale din 27 septembrie din partea Partidului Ecologist Român, la funcția de primar al comunei Vulcana Pandele.

Simion avea un trecut infracțional colorat. Din poziția de administrator public al comunei Vulcana Pandele, Simion Bogdan, a înjurat-o ca la uşa cortului o jurnalistă chiar în Primăria Târgovişte, fără ca nimeni să intervină.

Citește și: Ieșire-fulger a lui Codrin Ștefănescu: ‘Asemenea haos și bătaie de joc n-am văzut în viața mea!’

În iunie 2013, Bogdan Simion, patronul și redactorul sef al portalului de stiri Dambovita News, a fost reținut, fiind acuzat ca a santajat mai multi primari din Dambovita, cărora le-ar fi cerut să încheie contracte de publicitate cu site-ul său pentru a nu publica articole compromițătoare despre ei.

Conform Poliţiei Române, Simion, la aceaa vreme consilier local din comuna Vulcana-Pandele, ar fi contactat mai mulţi primari din judeţul Dâmboviţa, cărora le-ar fi propus să încheie contracte de publicitate. Cum aceştia au refuzat, Simion ar fi publicat mai multe articole denigratoare, cu scopul de a-i forţa pe primari să îi dea bani prin contracte de publicitate. Ulterior, spun poliţiştii, pentru a evita publicarea altor astfel de articole pe ziarul online deţinut de Bogdan Simion, mai mulţi primari care ar fi fost şantajaţi ar fi fost de acord să încheie contractele de publicitate, iar articolele denigratoare ar fi fost înlocuite cu cele pozitive.

Citește și: Își primesc răsplata! Guvernul Orban, start la marea împărțeală pentru traseiști!

Simion Bogdan avea calitatea de inculpat în 3 dosare penale în care zeci de persoane vătămate au fost șantajate de acesta și era reclamat și în peste 15 dosare civile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.