Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jurnalist face dezvăluiri despre Donald Trump: Cum a fost gestionată pandemia

smartradio.ro
donald trump

Trilogia despre Donald Trump scrisă de jurnalistul Bob Woodward se va încheia cu volumul intitulat „Peril”, despre modul în care fosta administraţie a gestionat pandemia.

Cartea reputatului jurnalist al The Washington Post va urma „Fear” şi „Rage” şi va include secţiuni despre primele luni ale preşedinţiei lui Joe Biden, potrivit editurii Simon & Schuster, citează The Guardian.

Woodward lucrează de cinci decenii la The Washington Post. În anii 1970, împreună cu jurnalistul Carl Bernstein a contribuit la realizarea investigaţiilor care au condus la demisia preşedintelui Richard Nixon. A fost de două ori premiat cu Pulitzer, informează News.ro.

„Peril” (pericol, n.r.) este o co-producţie, de această dată cu Robert Costa, de asemenea membru al redacţiei The Washington Post.

Noua carte urmează să apară pe 21 septembrie şi, potrivit editurii, va dezvălui pentru prima dată cum modul în care Trump a gestionat pandemia provocată de SARS-CoV-2 şi alte probleme au reprezentat mai mult decât doar o criză politică naţională.

Volumul este bazat pe mai mult de 200 de interviuri, jurnale, ordine secrete, transcrieri de convorbiri, e-mail-uri şi alte înregistrări guvernamentale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.