Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un liberal îi face praf pe Dragnea şi Ponta: 'Unde sunt banii'

Un liberal îi face praf pe Liviu Dragnea şi pe Victor Ponta. Acesta spune că guvernul PSD a lăsat în urmă un dezastru la transporturi.

"Patru ani cât s-au aflat la guvernare, miniştrii PSD de la transporturi au mâzgălit în dispreţ harta României cu mii de kilometri de autostrăzi, mii de kilometri de centuri ocolitoare, mii de kilometri de drumuri expres. Au făcut şi desfăcut mai bine de doi ani un Masterplan pentru transporturi, care nici astăzi nu este aprobat de Comisia Europeană”, a susținut Ioan Bălan.

Citeşte şi: Avertisment de la meteorologi: Ce se întâmplă cu vremea

El l-a acuzat pe Ponta că, după ce şi-a dat doctoratul în tunul de la autostrada abandonată Comarnic-Braşov, a contribuit și la dezastrul autostrăzii Sibiu-Orăştie.

"Patru ani s-au plâns că nu au suficienţi bani pentru infrastructură, iar în octombrie am aflat de la acelaşi Guvern Ponta că România nu a cheltuit peste 1,74 miliarde de euro din banii gratuiţi de la Uniune. Românii trebuie să ştie că, din aberanta supraacciză la carburanţi, din acei 7 eurocenţi plătiţi pentru fiecare litru cumpărat la pompă, numai în primul an s-au strâns la buget peste 640 milioane de euro, din care se puteau construi cel puţin 170 de kilometri de autostradă la şes şi peste o sută de kilometri la deal şi munte”, a mai afirmat Bălan.

Citeşte şi: Guvernul Cioloş pune la zid Biserica Ortodoxă: Să ia bani din fonduri europene

În opinia sa, propaganda mincinoasă a PSD susținut degeaba că Executivul Ponta a fost cel mai performant pentru că realitățile vorbesc de la sine și o contrazic. El acuză că toate proiectele de investiţii au fost blocate sau distruse, finanţările pierdute, banii irosiţi, iar datoria publică a ţării a crescut din 2012 până în 2015 cu peste 90 miliarde de lei. "Unde s-au dus toţi banii aceştia, numai Ponta şi Dragnea ştiu, pentru că la români nu a ajuns un leu”, a mai afirmat vicepreședintele liberal, conform mediafax.

Citeşte şi: Cum planifică ISIS atentatele: FOTO ŞOCANTE cu metodele de execuţie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.