Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider al PSD anunţă un MITING de PROPORȚII în Capitală: Taifunul care a început, nu s-a terminat

starea presei
Paul Stanescu

Strâns uniți în jurul lui Liviu Dragnea și premierului Sorin Grindeanu. Așa sunt social-democrații din Olt, care astăzi au aprobat în Comitetul Executiv Județean trei rezoluții menite să arate că fisurile apărute în partid și în guvern în urma celebrei Ordonanțe 13 nu îi vor afecta. Determinarea este cu atât mai mare, cu cât președintele PSD Olt, Paul Stănescu, spune că, cităm, «taifunul care a început, nu s-a terminat», transmite Olt Tv.

Rusia a ATACAT iar Ucraina cu o ARMĂ folosită în premieră

Ordonanța 13 este doar un pretext pentru ieșirea în stradă a sutelor de mii de români, consideră președintele PSD Olt. Paul Stănescu nu neagă faptul că partidul stă prost la comunicarea modificărilor aduse Codurilor Penale, dar spune că motivul real al protestelor pe care le-ar fi inițiat multinaționalele este Programul de Guvernare.
La conferința de presă organizată astăzi de PSD Olt, la aproape trei săptămâni de la declanșarea tensiunilor care au adus din nou România în centrul atenției internaționale, a fost prezent și autorul celebrei Ordonanțe 13, deputatul de Olt Florin Iordache. Fostul ministru al Justiției nu neagă întâlnirea tensionată din biroul de la Parlament al președintelui Dragnea cu premierul Grindeanu, dar spune că demisia nu i-a fost impusă de niciunul dintre cei doi. Și, din nou, Iordache susține că Liviu Dragnea nu ar beneficia de modificările ordonanței, de dezincriminare a abuzului în serviciu.
Astăzi, Comitetul Executiv al PSD Olt a adoptat în unanimitate trei rezoluții: susținerea totală a Guvernului Grindeanu, dar și a conducerii partidului; organizarea unui mare miting al partidului la București, însă «numai după ce apele se vor liniști», așa cum s-a exprimat președintele executiv Marius Oprescu, și propunerea de excludere a lui Mihai Chirica din partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.